Na svojem prvem Svetovnem univerzitetnem prvenstvu je v prvem krogu danes uspešno nastopil Martin Mošnik, ki se po odigrani tekmi iz Indije oglaša z naslednjim komentarjem:

“Kot prvi sem dvoboj odigral na centralnem igrišču. Fotografiral me je eden od 50 (!!) prostovoljcev na turnirju. Za nas je dobro poskrbljeno.

Nasprotnik se je precej upiral s svojimi krajšanimi žogami ter izredno hitrim gibanjem. Igrala sva na steklenem igrišču, ki ima tudi svoje specifike in je za igralca potrebno nekaj časa, da se ga navadi. Kljub vsemu sem zmagal 3:2 (14:12 v petem nizu). Igra se je iz niza v niz izboljševala, v zadnjem nizu sem uspel nasprotnika zafrustrirati z igro ob steni, ki je onemogočila njegove kill udarce in moje pretirano gibanje po igrišču. Posledično je naredil tudi napake v ključnih trenutkih tekme. Skvoš center močno klimatiziran (zelo suh zrak) ampak so razmere vseeno prijaznejše kot na prostem pri 35C in veliki vlažnosti. Toliko za sedaj, imam zelo malo časa, saj imamo danes še otvoritveno ceremonijo, kasneje pa ponovno igram proti 3/4 nosilcu, PSA 119 iz Pakistana.”

Tekmovanje lahko spremljate preko uradne spletne strani: http://wucsquash2014.com/

Privacy Preference Center