V soboto 14. januarja se je v Rekreacijskem centru Vogu, v Spodnji Besnici pri Kranju zbralo 21 igralcev in 2 igralki squasha. V finalu je Damjan Adlešič premagal Tomaža Pečjaka 3:2.

Predtekmovanje je potekalo v 4 skupinah (tri s šestimi in eno s petimi igralci), kjer so igrali vsak z vsakim na dva dobljena niza. Da je tokratna zasedba na turnirju raznovrstna in zelo izenačena so pokazale medsebojne tekme, ki so bile v vseh skupinah tesne in do zadnjega dvoboja ni bilo jasno katera dva se bosta uvrstila v četrtfinale. Tako se v četrtfinale ni uspelo uvrstiti kar trem nosilcem turnirja.

Četrtfinalni dvoboji so minili brez večjih presenečenj, saj so se zmagovalci skupin Jurij Jakše, Tomaž Pečjak, in Andrej Robnik uvrstili v polfinale brez izgubljenega niza. Četrti dvoboj pa je brez boja pripadel Damjanu Adlešiču.

Polfinalna boja pa sta prikazala napeta dvoboja. V prvem je Damjan Adlešič pokazal svoje znanje in v napetem dvoboju s 3:1 v nizih premagal Andreja Robnika. V drugem polfinalu pa je pri 2:1 v nizih in 10:6 v točkah imel Jurij Jakše na voljo štiri match žoge, ki pa jih ni izkoristil. To se mu je poznalo še v petem nizu, kjer je naredil preveč napak za zmago.

V boju za tretje mesto je Andrej Robnik premagal Jurija Jakšeta z 2:0. V finalu, ki se je začelo po 23. uri pa je bilo spet zanimivo po prvem nizu, ki ga je dobil Pečjak je naslednja dva zmagal Adlešič in ko je že kazalo, da je finale odločen je četrti niz v tesnem dvoboju pripadel Pečjaku. Ko je že vse kazalo, da se bo ponovil dvoboj iz polfinala je začetku petega niza naredil preveč neizsiljenih napak in izgubil igro.

Damjan Adlešič : Tomaž Pečjak 3:2 (5:11, 11:8, 11:8, 9:11, 11:7)

 Za konec pa je potrebno pohvaliti Gorana in Natašo, ki sta se maksimalno potrudila in ponudila vsem nastopajočim in ostalim lep in nepozaben sobotni popoldne v Rekreacijskem centru Vogu.

Več na  http://slosquash.blogspot.com/2012/01/damjan-adlesic-zmagovalec-4-turnirja-za.html