UdelezenciV soboto, 31. januarja, se je v Mini hotelu v Vincarjih pri Škofji Loki odvijal zadnji turnir v organizaciji Squash kluba Škofja Loka za SJL v letošnji sezoni.
Na turnir se je prijavilo 18 igralcev in igralk, od tega 4 dekleta in 14 fantov. Turnir se je odvijal po sedaj že klasičnem »škofjeloškem dvojnem izpadanju«.

V ženski konkurenci so se dekleta pomerila po sistemu vsaka z vsako na tri dobljene nize in prikazale lepo igro in pravo borbenost. S tremi zmagami je slavila Sara Rojnik, ki pa se je pomerila tudi v moški konkurenci. Drugo mesto je zasedla Mojca Blažič, na tretjem je pristala domačinka Nina Kustec, na četrtem pa prav tako domačinka Sara Hafner. V moški konkurenci smo že na samem začetku videli zelo napete dvoboje, ki so se iz tekme v tekmo stopnjevali. Domačin Andraž Demšar je že drugič letos pokazal premoč domačega terena, vendar tokrat po malo daljši poti kot nazadnje. Najprej ga je v zgornjem polfinalu premagal njegov trener Goran Vučkovič, vendar je Andraž po dolgi poti prišel nazaj do velikega finala, ki ga je z zlatim nizem dobil proti Janiju Makovcu. Tretje mesto je tako zasedel Goran Vučkovič. Na turnirju sta sodelovala tudi naša mladinca Blaž Porenta in pa Maj Rakovec, ki sta prikazala zelo lepo igro in z njo marsikoga presenetila.

ZmagovalkeRazvrstitev ženske:

1. Rojnik Sara
2. Blažič Mojca
3. Kustec Nina
4. Hafner Sara

Razvrstitev moški:

1. Demšar Andraž
2. Makovec Jani
3. Vučkovič Goran
4. Repovž Rok
5.-8. Arhar Aleš
5.-8. Adlešič Damjan
5.-8. Hafner Mark
5.-8. Kustec Gregor
9.-12. Peternelj Aljaž
9.-12. Porenta Blaž
9.-12. Rojnik Sara
9.-12. Nick
13.–15. Rakovec Maj
13.–15. Trnovec Jure
13.–15. Koplan Marko