ZmagovalciV soboto, 8. novembra 2014, je Squash klub Velenje organiziral turnir za slovensko jakostno lestvico, ki je potekal na dveh igriščih v Rdeči dvorani in “pri Viharju”.
Prvega turnirja v Velenju po večletnem premoru se je udeležilo 13 tekmovalcev in 2 tekmovalki.

Igralci so se v predtekmovanju pomerili v skupinah, najboljša dva iz skupin pa sta se uvrstila v četrtfinale. Prvi četrtfinale sta odigrala Damjan Adlešič in Maja Obrulj in končal se je z rezultatom 3:0. Sledil je dvoboj med Žanom Bombekom in Boštjanom Medvedom, ki se je prav tako končal z izidom 3:0. Nato še predzadnji, kjer sta se pomerila Tomaž Čampa in pa Erik Vihar, ta pa je pripadel v korist Eriku in sicer s 3:1. In še zadnji, kjer je Martin Mošnik dominiral nad Srečkom Kregarjem s 3:0.V polfinalu je moral Žan priznati premoč Damjanu in sicer z rezultatom 3:0. Drugi polfinale je bil odigran med Erikom in Martinom, prav tako je Erik moral priznati premoč aktualnemu državnemu prvaku Martinu, ki je zmagal z rezultatom 3:0. Tekma za tretje mesto med Žanom in Erikom je potekala precej nervozno in sicer na koncu je slavil Erik s 3:0.
Za konec je sledil še finale, v katerem sta se pomerila stara znanca Martin in Damjan, v slednjem pa Martin ni dopustil presenečenja in je slavil s 3:0.
V veliko pomoč pri organizaciji in sredstvih sta nam tudi bila dva sponzorja in sicer GA(Gospodinjski aparati), ter CarGlass.
Udelezenci
Končni vrstni red:
1. Martin Mošnik
2. Damjan Adlešič
3. Erik Vihar
4. Žan Bombek
5.-8. Boštjan Medved
5.-8. Maja Obrulj
5.-8. Tomaž Čampa
5.-8. Srečko Kregar
9.-12. Boštjan Kuhar
9.-12. Maks Bombek
9.-12. Jože Podpečan
9.-12. Ksenija Kmetič
13-15. David Mori
13-15. Matej Majer
13-15. Rok Podpečan