Rezultat iskanja slik za squash doublesV petek, 31. marca, se bo v športnem centru Konex v Ljubljani od 18. ure naprej odvijalo državno prvenstvo dvojic. Tovrstno tekmovanje ima vedno poseben značaj, saj se ga navadno udeleži večje število ljudi, hkrati pa na takšni prireditvi nastopijo tud tekmovalci, ki v kategoriji posameznikov sicer ne nastopajo več.Takšna tekmovanje dvojic sicer običajno igrajo na širših igriščih, vendar bo državno prvenstvo izpeljano na igriščih običajnih dimenzij.

Rok za prijave je četrtek, 30.03., do 17. ure po elektronski pošti na izidor.sosic@squash.si. Zaradi lažje in bolj kvalitetne organizacije celotnega dogodka (praktične nagrade, medalje in seveda tradicionalni piškoti) so zaželjene čimprejšnje prijave.

Državno prvenstvo dvojic bo prvo po letu 2014, ki je prav tako potekalo v Konexu. Takrat sta zmago slavila Klemen Gutman in Martin Mošnik, pred dvojico Miha Kavaš in Damjan Adlešič. Tretje mesto je na zadnjem državnem prvenstvi zasedla dvojica Slemenšek/Gradišar.

Hkrati s turnirjem bomo predstavniki Squash zveze Slovenije predstavili tudi projekt Squash vrtiljak. Več o projektu, ki že uspešno teče, si lahko preberete na internetni povezavi: http://www.squash.si/vrtiljak/.