4. turnirja za JL SQZS v Šport parku Krsnik (Dol. Počehovapri Mariboru) se je udeležilo 13 tekmovalcev, tokrat izključno lokalni igralci in se 1 igralka. Zmagal je Andrej Robnik, ki je v tesnem dvoboju s 3:2 premagal Roka Podgornika in si tako priboril svojo že 21. zmago na MB turnirju. V dvoboju za 3. mesto je  Andrej Vidmar z zmago nad Sašom Radičem dokazal, da njegova zmaga na 2. turnirju sezone ni bila slučajna.

Po igrah v predtekmovalnih skupinah ni bilo večjih presenečenj, vsi prvi in drugo postavljeni igralci so se uvrstili v četrtfinale. V četrtfinalu sta za zmago in uvrstitev in polfinale malo več dela imela Andrej Vidmar in Sašo Radič, ki sta svoja nasprotnika Dejana Povodna in Dominika Balaška premagala s 3:1. Oba sta nato v polfinalu z enakim rezultatom izgubila proti finalistoma, prvo in drugo postavljenima Andreju Robniku in Roku Podgorniku.

Finalni dvoboj je bil po dramatičnosti vrhunec turnirja v katerem je tesno s 3:2 slavil Andrej Robnik. Tretje mesto je pripadlo Andreju Vidmarju, ki je s 3:1 premagal Saša Radiča.

Več o rezultatih in uvrstitvah si lahko ogledate na http://www.sp-krsnik.si/4.-squash-turnir-2012-2. Posebna pohvala gre Tadeji Rader, ki je ob solidni igri tako kot vedno polepšala turnir in mladincu Dominiku Balašku, ki je z vidnim izboljšanjem svojega squash znanja osvojil odlično 5. mesto.

Končni rezultati:

1. Andrej Robnik
2. Rok Podgornik
3. Andrej Vidmar
4. Sašo Radič
5. Dominik Balaško
6. Aljaž Grah
7. Jernej Krajnc
8. Dejan Povoden
9. Matjaž Štraus
10. Tadeja Rader
11. Janez Belšak
12.-13. Klemen Trobiš
12.-13. Sašo Kirbiš