V nedeljo, 15. januarja 2012 je v rekreacijskem centru Vogu v spodnji Besnici potekal mladinski squash turnir. Turnirja se je skupaj udeležilo 12 mladincev, ki so odigrali dvoboje v treh kategorijah.

Osem fantov se je pomerilo v združeni kategoriji (U11+U13+U15). Po predtekmovanju v dveh skupinah so se v polfinale uvrstili, zmagovalec skupine A, Andraž Demšar in drugi Domen Livk ter zmagovalec skupine B Tiam Škodlar in drugi Jure Jagodic. Polfinalna dvoboja sta zmagala Andraž in Tiam, ki sta se pomerila v finalu, kjer je slavil Andraž Demšar. Tretje mesto je osvojil Domen Livk, ki je v dvoboju premagal Jureta Jagodica.

V kategoriji U17 se je pomerilo pet fantov, ki so igrali vsak z vsakim. Zmagal je Miha Simonič, drugi je bil Andraž Demšar, ki je tudi edini vzel niz Simoniču, tretje mesto pa je zasedel Domen Livk.

V najstarejši kategoriji, fantov mlajših od 19 let (U19), so se med seboj pomerili 4 fantje. Z vsemi zmagami je slavil Aljaž Peternelj pred Miho Simoničem in Dominikom Balaškom.

Več o medsebojnih tekmah v rezultatih turnirja.