V slovaški Bratislavi je od 30. 9. do 2. 10. potekal prvi mladinski turnir z udeležbo pet slovenskih mladincev iz dve klubov. Za najboljši rezultat naših mladincev je poskrbela Zoja Berce iz SqK Lesce Bled, ki je v kategoriji do 17 let osvojia drugo mesto.

Povzetek Frenka Langusa o nastopu mladincev iz SqK Lesce Bled: “Prvi turnir v tej sezoni se je zaključil z lepim uspehom Zoje Berce, ki je ravno prestopila v višjo kategorijo in takoj osvojila drugo mesto. Mogoče malo smole v drugem nizu, ko je pri vodstvu za 2:1 ob izpadnem  koraku v špago rahlo poškodovala stegenske mišice in nadaljevanje je šlo v korist Milene. Julija  Vidic je zasedla solidno sedmo mesto in s Slovaške odhaja vesela.”

O nastopu mladincev iz SqK konex je Tomaž Prelesnik povzel: “Turnirja v Bratislavi so se udeležili tudi trije igralci iz Squash kluba Konex. Vid Obradovič,  Mark Sever in pa Vid Osterman Baburič. Vsi trije so igrali v kategoriji BU17, kar je bil njihov prvi turnir v tej kategoriji. Tako so lahko sami videli, kaj jih čaka, kaj morajo še storiti in kje so še rezerve za napredek. Vsi trije so pokazali polno mero optimizma in borbenosti. Vid Obranovič  se je izkazal v tekmi za sedmo mesto, kjer je kljub bolečini v nogi z borbenostjo zmagal tekmo.”