Zmagovalci7. turnirja za jakostno lestvico Squash zveze Slovenije v Šport parku Krsnik v Dolnji Počehovi pri Mariboru v sezoni 2012/13 se je v soboto, 27. aprila, udeležilo 10 tekmovalcev, od tega 2 dekleti. Zmagal je Zoran Repija (SqK Point Veržej) pred Sandrom Windischem (SqK igRaj Sevnica) in domačinom Andrejem Vidmarjem (SqK Maribor)

Zmagovalec turnirja je že tretjič letos in skupno petič v ŠP Krsnik (1) Zoran REPIJA, ki si je finalni dvoboj priboril s polfinalno zmago s 11/9 11/9 in 11/9 proti domačinu (3) Sašu RADIČU, v finalu pa turnirsko zmago po zanesljivi igri proti povratniku na slovenska squash igrišča Sandru WINDISCHU s 11/9 11/4 in 11/4. Slednji je v polfinalnem dvoboju po dokaj izenačeni igri premagal Andreja VIDMARJA s 11/8, 11/5, 9/11 in 11/6. Le ta si je v dvoboju domačinov priboril najnižjo stopničko na zmagovalnem podestu s tesno zmago 3/2 proti Sašu RADIČU. V dvoboju za peto mesto mladinec Dominik BALAŠKO ni bil dorasel rutiniranemu Tomažu JENKU.

Za pozdravit je igro deklet Beti ZUPAN in pa Pije BRGLEZ, kateri se je poznala daljša odsotnost iz igrišč zaradi poškodbe noge.

Podrobne rezultate najdete tukaj Rezultati