Zmagovalci_MariborUSCV soboto, 7. 12. 2013, se je v Univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja v Mariboru pod okriljem Squash kluba Maribor odvijal prvi turnir za slovensko jakostno lestvico. Udeležilo se ga je kar 17 igralcev predvsem s Štajerske, ki so se na dveh igriščih pomerili v štirih predtekmovalnih skupinah.

Z  dobro igro so se v četrtfinale uvrstili Sreč Kregar, Gvido Novak, Sašo Radić, Jurij Korošec, Boris Krumpak, Robi Rajher, Jernej Krajnc in Tomaž Čampa.

Z odlično igro je vse presenetil Jurij Korošec, ki prav gotovo še ni pokazal vsega, kar zmore. Pohvaliti je treba tudi najmlajšega igralca na turnirju Neja R Rader, ki se je borbeno upiral odraslim tekmovalcem in le za las zgrešil četrtfinale.

Edina ženska predstavnica Ksenija Kmetič je tudi tokrat pokazala borbenost in znova dokazala, da z ženskami ni šale.

V polfinalu so zaigrali favoriti: Radić, Čampa, Krajnc in Krumak, kjer je Radić premagal Čampo s 3:1, Krajncu pa je uspelo premagati Krumpaka s 3:0.

Za tretje mesto sta se tako pomerila Čampa in Krumak, kjer je slavil Čampa s 3:2; v finalnem obračunu je Krajncu zmanjkalo moči in je moral priznati premoč Radiča, ki je tekmo dobil s 3:0.

REZULTATI:

  1. SAŠO RADIČ  SqK Maribor
  2. JERNEJ KRAJNC SqK Maribor
  3. TOMAŽ ČAMPA SqK igRaj Sevnica
  4. BORIS KRUMPAK SqK Maribor
  5. JURIJ KOROŠEC Point Veržej
  6. SREČ KREGARV SqK igRaj Sevnica
  7. GVIDO NOVAK SqK Maribor
  8. ROBI RAJHER
  9. SAŠO KIRBIŠ

10. NEJ ROŽMAN RADER SqK Maribor

11. DAVOR TADINA

12.-15. : KSENIJA KMETIČ SqK igRaj Sevnica

MAKS BOMBEK

PETER JERAJ

ALJOŠA BRGLEZ

16.-17.:NINO PIRTOVŠEK SqK Maribor

MIHA ŽIŽEK SqK Maribor