Zmagovalci_Podcetrtek_20171111Na Martinovo soboto, 11.11.2017, je v vinorodnem okolju Kozjanskega potekal prvi turnir Squash kluba igRaj Sevnica za jakostno lestvico. V konkurenci desetih tekmovalcev iz štirih slovenskih klubov je v Športni dvorani v Podčetrtku svojo prvo zmago na turnirjih za jakostno lestvico slavil Borut Slatinšek iz ŠD 3 FIT Vojnik.

Po predtekmovanju v dveh skupinah sta se v polfinale iz prve uvrstila nižje postavljena Gregor Kozinc in Brout Slatinšek, iz druge pa Tomaž Čampa in Sreč Kregar. V polfinalu sta se za močnejša izkazala predsstavnika prve skupine. Tako je naneslo, da smo bili v tekmah za tretje in prvo mesto priča ponovitvi tekem iz predtekmovalnih skupin. V tekmi za tretje mesto je Sreč Kregar po petih nizih in dveh podaljšanih igrah premagal klubskega kolega Tomaža Čampa.

Tudi v finalu smo v ponovitvi tekme iz predskupine videli drugega zmagovalca – Borut Slatinšek je uspel po petih nizih zlomiti odpor Gregorja Kozinca in priti do svoje prve turnirske zmage.

Končna razvrstitev:

1.Borut Slatinšek – ŠD 3 FIT Vojnik
2. Gregor Kozinc – SqK Kranj
3. Srečko Kregar – SqK igRaj Sevnica
4. Tomaž Čampa – SqK igRaj Sevnica
5. Maks Bombek – SqK Velenje
6. Sašo Štante – ŠD 3 FIT Vojnik
7. Milan Banjac – ŠD 3 FIT Vojnik
8. Anton Drofenik – SqK igRaj Sevnica
9. Davor Brezinščak – SqK igRaj Sevnica
10. Matej Markuš – SqK igRaj Sevnica