ZmagovalciNa zaključnem turnirju sezone Squash kluba igRaj je v Športni dvorani v Podčetrtku v mednarodni konkurenci 11 nastopajočih svojo prvo zmago na uradnih turnijih za slovensko jakostno lestvico slavil Primož Gajšek – SqK igRaj. Na stopničke sta se uvrstila še Tomaž Čampa in Damir Škerl.

V predtekmovalnih skupinah smo videli bolj ali manj pričakovane izide, ki so se nadaljevali tudi v četrtfinalu. V polfinalu je tako Primož Gajšek precej lažje in hitreje, kot je bilo pričakovati, nadigral Damirja Škerla, Tomaž Čampa pa nekoliko bolj tesno Srečka Kregarja. V tekmi za tretje mesto je Damir uspel prikazati boljšo igro kot v polfinalu in se še tretjič v tej sezoni povzpel na zmagovalni oder. V finalni tekmi pa je v borbi preobratov na koncu slavil Primož Gajšek in tako zabeležil svojo prvo zmago na uradnih turnirjih.

Med enajstimi nastopajočimi sta bili tudi Ksenija Kmetič in Suzana Brezak, ki sta na turnirju dokazali, da naslov ekipnih državnih prvakinj ni bil naključen uspeh, saj sta obe zabeležili zmago proti moškim nasprotnikom.

Končni vrstni red:
1. Primož Gajšek – SqK igRaj Sevnica
2. Tomaž Čampa – SqK igRaj Sevnica
3. Damir Škerl – SqK igRaj Sevnica

4. Srečko Kregar – SqK igRaj Sevnica
5.-8. Gregor Artnik
5.-8. Suzana Brezak – SqK igRaj Sevnica
5.-8. Edin Mutić – SqK igRaj Sevnica
5.-8. Dušan Kajba – SqK igRaj Sevnica
9. Ksenija Kmetič – SqK igRaj Sevnica
10. Robi Raiher
11. Tomislav Majcenić