onlineimageresize_com_DSC_0484Petega turnirja v Šport parku Krsnik v Dolnji Počehovi pri Mariboru v sezoni 2014/15, ki šteje tudi za slovensko jakostno lestvico, se je udeležilo 14 tekmovalcev, 10 igralcev in 4 igralke. Le te so odigrale ločen turnir, najboljši dve pa sta se pomerili še v finalni skupini s fanti. Zmagovalca sta Pija Brglez v ženski in Zoran Repija v moški konkurenci.

Zmagovalka ženske konkurence je Pija Brglez, ki v skupini v sistemu igranja Round-Robin premagala vse nasprotnice. Edini poraz proti Piji je za Saro Rojnik pomenil osvojitev drugega mesta, obema pa je premoč morala priznati Pia Erjavec, kateri se je poznalo pomanjkanje tekmovalne prakse v zadnjem času. Pohvale mladinki Lini Kopše, ki je imela pogum stopiti na igrišče proti toliko močnejšim nasprotnicam.

onlineimageresize_com_DSC_0460Prepričljiv zmagovalec turnirja v skupni konkurenci s svojo 11. zmago v Šport parku Krsnik je  Zoran Repij, ki si je finalni dvoboj priboril s polfinalno zmago s 3/1 proti Tomažu Čampa, v finalu pa turnirsko zmago v zelo dobri in na trenutke izenačeni igri proti novincu naših turnirjev Roku Repovžu s 3/0. Roku je v drugem polfinalnem dvoboju Miha Peteh nudil več kot le dober odpor, zadoščenje pa je nato našel v dvoboju za osvojitev tretjega mesta, kjer je v vseh treh setih le z dvema točkama prednosti premagal že vidno utrujenega Tomaža.

Sara in Boris Grutsta se odločila, da si bosta delila 5. mesto in sta ubrala pot vsak pod svoj tuš. Redni gost naših turnirjev in večni borec na igrišču ter ambasador dobre volje Srečko Kregar je v borbi za sedmo mesto moral premoč priznati Piji.

Kompletne rezultate najdete tukaj – Rezultati.

Končna razvrstitev

Dekleta

onlineimageresize_com_DSC_04781. Pija BRGLEZ
2. Sara ROJNIK
3. Pia ERJAVEC
4. Lina KOPŠE

Fantje

1. Zoran REPIJA
2. Rok REPOVŽ
3. Miha PETEH
4. Tomaž ČAMPA
5. – 6. Sara ROJNIK
5. – 6. Boris GRUT
7. Pija BRGLEZ
8. Srečko KREGAR
9. – 10. Sašo KIRBIŠ
9. – 10. Boštjan MEDVED
11. – 12. David ŠPENDAL
11. – 12. Pavle BRGLEZ