2218(1)

 

V soboto, 29. marca, je v Šport parku Krsnik v Dolnji Počehovi pri Mariborupotekal 5. turnir v sezoni 2013/14 za jakostno lestvico Squash zveze Slovenije, katerega se je udeležilo 11 tekmovalcev. Zmagal je stari znanec Zoran Repija iz Squash kluba Point Veržej. S svojo prisotnostjo je turnir popestrila Suzana BREZAK, ki je na igrišču dostojno zastopala nežnejši spol.

Prepričljiv zmagovalec turnirja s svojo 7. zmago v Šport parku Krsnik je (1) Zoran REPIJA, ki si je finalni dvoboj priboril s pol-finalno zmago s 3/0 proti Borisu GRUTU, v finalu pa turnirsko zmago v zelo dobri igri proti (3) Žanu BOMBKU s 3/0, kateremu je bila to prva uvrstitev v finale v ŠP Krsnik. Žanu BOMBKU v polfinalnem dvoboju Sašo KIRBIŠ (drugače vrhunski judoist ) ni mogel nuditi večjega odpora, si pa je rane zacelil v dvoboju za tretje mesto, katerega je nekoliko presenetljivo dobil po razburljivi igri proti Borisu GRUTU s 3/1.

Za dvoboju za peto mesto smo videli zanimivo igro, v kateri je Boštjan MEDVED tesno premagal rednega gosta naših turnirjev (2) Srečka KREGARJA. V tekmi za sedmo mesto pa je bil zastopnik veteranske elite Maks BOMBEK  boljši od Jurija KOROŠCA.

Kompletne rezultate oz. končni vrstni red si lahko ogledate na http://www.sp-krsnik.si/files/original/2223.pdf