Mladinskega turnirja v Konexu se je udeležilo kar 31 mladincev iz štirih slovenskih klubov, v sestavi 15 fantov in 16 deklet. Turnir je bil uspešen, saj smo dosegli lepo število prijav. Tekmovanje je bilo razdeljeno na dve starostni kategoriji tako, da smo oblikovali štiri

skupine (dekleta U13 in U15, dečki U13 in U15).

Sledili so medsebojni boji za končne razvrstitve. V kategoriji dečki U13 je slavil Jan Miselj (Squashland). Drugo mesto je osvojil Gal Ravnikar (Škofja Loka), tretje mesto pa Lean Castaldi (Bled). Vodstvo tekmovanja je finalni spopad pospremil z besedami “Videli smo odličen dvoboj. Kljub mladosti sta oba igralca pokazala veliko zrelosti. Za prihodnost slovenskega skvoša se nam ni za bati” .
BU13

Uvrstitev Ime Klub
1. Jan Miselj – Squashland
2. Gal Ravnikar – Škofja Loka
3. Lean Castaldi – Lesce Bled
4. Lan Podgoršek – Konex
5. Tin Topolovec – Lesce Bled
6. Tjaž Čufer Tomažin – Lesce Bled
7. Žak Sešek – Konex
8. Vid Obranovič – Konex
9. Mark Sever – Konex
10. Matevž Ritlop – Squashland
11. Ognjen Simič – Konex

Medtem je v kategoriji U13 dekleta na najvišjo stopničko stopila Sara Nedić (Škofja Loka). Sledila ji je Nanja Urh (Bled), tretja je bila Miša Sax (Squashland). Finale je nam postreglo z izjemno lepo igro, ter nekaterimi osupljivimi izmenjavami žogice.
GU13
Uvrstitev Ime Klub
1. Sara Nedić – Škofja Loka
2. Nanja Urh – Lesce Bled
3. Miša Sax – Squashland
4. Julija Vidic – Lesce Bled
5. Zoja Berce – Lesce Bled
6. Sara Sivčevič – Squashland
7. Tina Meršol – Squashland
8. Mateja Ritlop – Squashland

V kategoriji fanti U15 je slavil Gašper Dolinar (Škofja Loka). Drugo mesto je osvojil Timotej Jenko (Bled), tretje mesto pa Rok Frelih (Škofja Loka). V igri se je videlo, da gre za kategorijo višje starosti saj so bile nekatere izmenjave žogice izredno intenzivne. Na koncu je po napetem boju kot napisano slavil Gašper.

BU15
Uvrstitev Ime Klub
1. Gašper Dolinar – Škofja Loka
2. Timotej Jenko – Lesce Bled
3. Rok Frelih – Škofja Loka
4. Jan Harter – Squashland

Medtem je v kategoriji U15 dekleta na najvišjo stopničko stopila Manca Demšar (Škofja Loka). Sledila ji je Pika Rupar (Škofja Loka), tretja je bila Nika Urh (Bled). Tudi tukaj so dekleta pokazala vrhunsko igro in obilico požrtvovalnosti. Videli smo izjemno zanimiv finale, ki bi ga lahko z malo sreče dobila katera koli igralka. Več sreče je imela Manca ter zasluženo zmagala.

GU15
Uvrstitev Ime Klub
1. Manca Demšar – Škofja Loka
2. Pika Rupar – Škofja Loka
3. Nika Urh – Lesce Bled
4. Karlina Piber – Lesce Bled
5. Lana Nedić – Škofja Loka
6. Lara Meršol – Squashland
7. Nika Demšar  – Lesce Bled
8. Lara Demšar – Lesce Bled

Celoten turnir je potekal v sproščenem ozračju. Lepo je bilo videti na kupu toliko talenta, ki bo v bodoče krasil igre slovenskih igrišč. Prepričani pa smo, da tudi igrišč v mednarodni konkurenci. Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem klubom SK Škofja Loka, SK Bled, SK Konex ter SK Squashland, ki so ključno prispevali k lepi udeležbi na turnirju. Klubi so dokazali, da lahko s pravim pristopom in voljo, na turnir privabimo lepo število tekmovalcev. V imenu organizatorja turnirja SK Konex se vam zahvaljujemo. Zahvala pa gredo prav tako vsem pokroviteljem, ki so poskrbeli za praktične nagrade.
Seveda pa ne smemo pozabiti na naše najmlajše, zaradi katerih smo turnir pripravili in kateri so nam omogočili, da smo uživali v lepih dvobojih.

Športni pozdrav!