Drugi dan Evropskega posamičnega prvenstva v skvošu v poljskem Vroclavu je bil za slovensko odpravo pod vodstvom Frenka Langusa polovično uspešen. Nika Urh je v razigravanju za mesta 17-32 najprej zabeležila lahko zmago proti Poljakinji Anni Pozlewicz. Kljub izgubljenemu nizu je prevladovala. V popoldanski tekmi je igrala proti Portugalki Catarini Nunes, proti kateri pa ni našla pravega orožja. Žoge so bile slabo odmerjene ter s tem posledicno lahek plen za Portugalko.
Nika tako tretji dan ostaja v boju za 21. mesto.
Žan je dopoldne igral borbeno in taktično zelo zrelo. Prevzel vodstvo 1:0 in v drugem nizu enako nadaljeval vse do 6:6 . Od tu naprej prihajajo v ospredje stari vzorci nepotrpežljivosti in nekontrolirani udarci. Izgubil je s 3:1, vendar je lahko zadovoljen z napredkom. Popoldan je vpisal zmago brez boja, tako da bo v četrtek igral v boju za 25. mesto.
Med ženskami so vse štiri nosilke upravičile svoje pozicije in se bodo jutri borile v polfinalu. Gilis vs. Sephan in Soini vs. Villard. Niti pri moških ni bilo nobenega presenecenja, tako se bosta v prvem polfinalu udarila Crouin proti Steinmannu in na drugi strani Dussourd proti Muellerju.