V sredo, 7. marca 2018, se bodo študenti, diplomanti in zaposleni na višješolskih in visokošolskih izobraževalnih zavodih pomerili za univerzitetne naslove. Prvenstvo v športnem centru Konex se bo začelo ob 10. uri.

 

Pravico do udeležbe imajo študenti s slovenskim državljanstvom in s statusom v študijskem letu 2017/18 na kateremkoli višješolskem ali visokošolskem zavodu v Sloveniji in tujini (višje šole, samostojni visokošolski zavodi, univerze), diplomanti višješolskih in visokošolskih študijskih programov, ki so ali bodo diplomirali med 6. 9. 2017 in 7. 3. 2018, ter zaposleni na višješolskih in visokošolskih izobraževalnih zavodih. Za zaposlitev šteje redno delovno razmerje za določen ali nedoločen čas.

Tekmovalne kategorije so štiri – študenti (moški in ženske) in zaposleni (moški in ženske). Rok za prijavo je torek, 6. marec 2018, do 10. ure, prijaviti pa se morate preko spletnega obrazca. Žreb bo v torek ob 12. uri in bo objavljen na spletnih straneh www.squash.si in www.susa.org.

Prijavnine ni, tekmovanje pa bo potekalo skladno s Pravilnikom o organizaciji tekmovanj Squash zveze Slovenije. Tekmovanje šteje tudi kot eno izmed kvalifikacijskih meril za udeležbo na Svetovnem univerzitetnem prvenstvu v squashu, ki bo od 6. do 12. septembra 2018 v Birminghamu v Veliki Britaniji.

Vodja tekmovanja je Sara Rojnik (sara.rojnik@gmail.com, 030 461 577), ogledate pa si lahko tudi celoten razpis. Organizatorja tekmovanja sta Slovenska univerzitetna športna zveza in Squash zveza Slovenije.