ZmagovalciV soboto, 1. februarja, je v Šport parku Krsnik v Dolnji Počehovi pri Mariborupotekal 4. turnir v sezoni 2013/14 za jakostno lestvico Squash zveze Slovenije z mednarodnim pridihom, katerega se je udeležilo 11 tekmovalcev. Zmaga je še šestič šla v roke Prleku Zoranu Repiji iz Squash kluba Point Veržej.

Prepričljiv zmagovalec turnirja s svojo 6. zmago v Šport parku Krsnik je (1) Zoran REPIJA, ki si je finalni dvoboj priboril s pol-finalno zmago s 3/0 proti Pavlu BRGLEZU, v finalu pa turnirsko zmago v zelo dobri igri proti igralcu iz Graz-a Othmarju RUPRECHT-u s 3/1 (7/11 11/6 11/9 13/11). Zoranu Repiji v polfinalnem dvoboju Pavle BRGLEZ ni mogel nuditi večjega odpora. Le ta si po polfinalnem porazu ni mogel zaceliti ran oz. priboriti najnižjo stopničko na zmagovalnem podestu, saj ga je v dvoboju generacij iz tega z zmago 3/1 izrinil (3) Žan BOMBEK. Za Žana je bila ta zmaga obliž na polfinalni poraz z Othmarjem RUPRECHTOM.

Za peto mesto nismo videli dvoboja, saj je Boris GRUT zmago prepustil prijatelju Juretu KOROŠČU iz Pomurja brez boja. V tekmi za sedmo mesto pa je bil hitri Sašo KIRBIŠ, drugače vrhunski judoist,  boljši od rednega gosta naših turnirjev (2) Srečka KREGARJA.