Mladinci so letošnjo sezono v squashu začeli že prve dni januarja v angleškem Birminghamu na British Junior Open, nadaljevanje merjenja moči najboljših sledi od 17. do 20. januarja 2019 v češki prestolnici, v Pragi. Turnirja se udeležuje 280 igralcev in igralk iz 34 držav.

Slovenijo med ekipami, ki prihajajo iz vse Evrope, pa tudi iz Japonske, Katarja, Irana, Izraela, Ukrajine in Rusije, zastopa močna ekipa 18 igralcev: Zoja Berce, Lean Castaldi, Manca Demšar, Jošt Dolinar, Matej Anton Drašler, Rok Frelih, Timotej Jenko, Luka Kustec, Žiga Merčun, Jerca Oman, Blaž Porenta, Jaka Rakovec, Gal Ravnikar, Pika Rupar, Nuša Senčar, Nanja Urh, Nika Urh in Julija Vidic.

Prvi iz naše ekipe bo 17. januarja ob 16.20 nastopil Rok Frelih v dvorani Hector Sport Centre, kjer je pet igrišč. Sicer se bodo tekmovanja predvidoma odvijala na treh lokacijah, poleg omenjene še v Squash Bowling Centrum (šest igrišč) in Sportcentrum Step (tri igrišča).

Če je Praga morda (pre)daleč, pa se lahko že veselimo ogleda tekem na Slovenian Junior Open 2019, ki bo v Ljubljani od 1. do 3. februarja 2019.

Petkove tekme