Za nami je že prva polovica prvenstva, ki je bila kar naporna, tako za udeležence kot za organizatorje. Vseeno pa se naši reprezentanti že veselijo tekem v nadaljevanju. Danes dopoldne so imeli čas, da se spočijejo in napolnijo baterije za zadnje dvoboje.

O nedeljskem dogajanju sami podajajo svoje mnenje:

Pika

Včerajšnjo tekmo sem izgubila s 3:2, kar ni bilo ravno najbolje, saj sem že vodila z 2:0. Vseeno sem zadovoljna z odigranim, saj na prvenstvu nabiram izkušnje. S tem namenom sem se tudi udeležila turnirja, ki mi bo lahko dal več kot le trening doma.

Nika

Vesela sem, da mi je uspelo zmagati na včerajšnji tekmi, kljub temu da mi je bila tekma skoraj poklonjena, saj je bila nasprotnica dosti slabša od mene. Vseeno je po zmagi življenje lepše in nasmeškom čakam zadnjo tekmo.

Jošt

Nedeljski tekmi sem odigral pod pričakovanjem, predvsem zaradi počasnega gibanja in težkih nog. Čeprav sem eno tekmo dobil, nisem zadovoljen, saj vem, da zmorem več. V drugi tekmi ravno tako nisem uspel sprostiti nog, zato mi je v ključnih trenutkih zmanjkalo moči in energije.

Blaž

Vesel sem bil zmage v nedeljskem dopoldnevu. Kljub dobri energiji se na popoldanski tekmi v ključnih trenutkih nisem uspel toliko zbrati, da ne bi naredil preveč taktičnih napak.