V Športnem centru Squashland v Ljubljani bo od 31. 1. 2020 do 2. 2. 2020 doslej največji mednarodni mladinski turnir v Sloveniji.

Turnir bo štel za evropsko in svetovno mladinsko lestvico, že sedmo leto zapored pa bomo gostili okoli 100 mladincev iz vsaj 12 držav (Hrvaške, Srbije, Avstrije, Madžarske, Poljske, Italije, Nizozemske, Malte, Kuvajta, Ukrajine, Romunije in Slovenije).

Turnir je del stalnega procesa razvoja mladinskega skvoša v Sloveniji in priložnost za nove slovenske mladince, da okusijo čar nastopa na mednarodnem tekmovanju in s tem dobijo nov zagon za treniranje v svojih klubih. Za prekaljene mladince, ki redno nastopajo na turnirjih v tujini, pa bo to priložnost za dosego dobrih rezultatov in izboljšanje uvrstitve na evropski lestvici.

V Squash zvezi Slovenije smo v sodelovanju s klubi in starši v letu 2019 omogočili vsaj en nastop na mednarodnem tekmovanju več kot 40 slovenskim mladincem. S tem se že kažejo obrisi prihodnosti in večjega števila tekmovalcev na slovenskih igriščih.

Dogajanje na turnirju bomo predstavili na www (http://sjo.squash.si/) in FB s posebno stranjo.

Vabim vas, da nas obiščete v času tekmovanja v Športnem centru Squashland na Pesarski 8 v Ljubljani, ki predstavlja prvi leseni skvoš center na svetu ter med evropskimi igralci velja za enega najlepših in najbolj prijetnih centrov.