Picture1Šestega in s tem zaključnega turnirja za jakostno lestvico Squash zveze Slovenije v Šport parku Krsnik v Dolenji Počehovi pri Mariboru v sezoni 2013/14 se je v nedeljo, 11.5., udeležilo 12 tekmovalcev, ki so se pomerili v treh predtekmovalnih skupinah in kasenje v izločilnih dvobojih. Skupno zmago v sezoni si je v ŠP Krsnik priigral Zoran Repija.

Zoran Repija je bil tudi prepričljiv zmagovalec turnirja s svojo 8. zmago v Šport parku Krsnik. Finalni dvoboj si je priboril s polfinalno zmago s 3/0 proti borbenemu Gvidu NOVAKU, v finalu pa turnirsko zmago v zelo dobri in izenačeni igri proti (2) Tomažu ČAMPI s 3/2, kateremu je bila to druga uvrstitev v finale v ŠP Krsnik. Tomažu je v polfinalnem dvoboju Žan BOMBEK nudil dober odpor, delno zadoščenje pa je bila osvojitev tretjega mesta, katerega je osvojil brez borbe, saj je Gvido le tega predal. Pot do polfinala ga je preveč izčrpala.

Za dvoboju za peto mesto smo videli zanimivo igro, v kateri je Sašo KIRBIŠ tesno premagal rednega gosta naših turnirjev (3) Srečka KREGARJA. V tekmi za sedmo mesto pa je bil zastopnik veteranske elite Maks BOMBEK boljši od Borisa GRUTA.

Končna razvrstitev – rezultati

1.Zoran REPIJA

2.Tomaž ČAMPA

3.Žan BOMBEK

4.Gvido NOVAK

5.Sašo KIRBIŠ

6.Srečko KREGAR

7.Maks BOMBEK

8.Boris GRUT

9.Pavle BRGLEZ

10.Boštjan MEDVED

11.Mario GORIČAN

12.Davorin TADINA